Добре подбраната прическа е половината от успеха на образа  .

...
Добре подбраната прическа е половината от успеха на образа  .
Коментари Харесай

8 варианта на прически, от които трябва да се откажете след 40 години

Добре подбраната прическа е половината от триумфа на образа . В зрелост този миг става изключително значим, тъй като прическата може да помогне образно да станете  по-млади. Има редица прически, които е най-добре да се употребявате в зрелост, в противоположен случай те скапват цялото усещане от облика ви.

1. Ултра късо

Нишките, отрязани прекомерно късо, отварят лицето, шията, овала – и това не постоянно е уместно на 40 и повече години. Визуално всички нюанси на черепа, овала, чертите на лицето, кожата, шията ще станат явни.

2. С тежък бретон

Обемен бретон, които прави  облика по-тежък, са изключени в зрелост. Очите ще станат по-малки, бръчките ще бъдат по-видими, чертите ще станат по-груби. Лекият бретон е най-хубавият избор.

3. Гладък квадрат

Квадрат с прав прорез и идентична дължина от двете страни е неприятен избор за зрял външен тип. Визуално ще изглеждате по-възрастни. Съвременните разновидности на  квадрата са доста за предпочитане. Можете да разгледате по-отблизо асиметрията, диагоналните влакна, комбинацията с каскада и фасул.

4. Дълга коса

Дълго влакна са положителни в млада възраст и единствено в случай че са безусловно здрави. Малцина могат да се похвалят с лъскава, гъста коса след 40 години.

5. Плитка и опашка

Традиционната конска опашка, която изглеждаше толкоз добре на 30, ще даде на външния тип недостойна нотка на 40. Същото може да се каже и за елементарните плитки.  Време да се откажете от баналния жанр.

6. Плътни къдрици

Първо, подобен жанр не е в наклонност, и второ,  прави облика по остарял. Небрежните, въздушни къдрици са на мода в този момент, тъй като могат съвършено да поправят лицето  и да го създадат по-младо.

7. Ретро жанр

Напълно напълно можете да забравите за ретро жанр. Той отдавно не е настоящ и в случай че ще го употребявате няма да сте с крайник в модата.

8. Без бретон

Добре селекциониран бретон съвършено освежава облика. Основно без бретон ще се виждат бръчките на челото. Асиметричните и диагонални бретончета са най-хубавият избор за зряла визия.

Тези рекомендации ще ви оказват помощ да не вършиме неточности при избора на прическа

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР